Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage in Rotterdam

Ontspanningsmassage kan gegeven worden met olie en in combinatie met hot stones.

Ik ontvang je met een drank, vervolgens maak je je gereed om de massage te ontvangen. Massage wordt wederom afgesloten met een drankje.

Rust – Genieten – Herboren worden

60 min ontspanning met Olie – €60

Ontspanningsmassage MaasSage.nlEen ontspanningsmassage met olie  met de aandacht voor rug, schouders, nek, benen en buik van 60 minuten. Deze ontspanningsmassage wordt gegeven met warme etherische olie naar keuze. Reserveer nu voor 60 minuten


90 min ontspanning met Olie & Hot Stones – €90    Meest gekozen optie!

maassage-hotstones-1Een ontspanningsmassage met warme etherische olie gecombineerd met hot stones.  Voeten, rug en handen zullen eerst lekker worden voorverwarmd met hot stones,  dan met warme olie en vervolgens met warme stenen worden gemasseerd. 

Het gebruik van hot stones is optioneel.

Reserveer nu voor 90 minuten

120 min ontspanning met Olie & Hot Stones – € 120

Massage benenEen intense volledige ontspanningsmassage met etherische olie en hot stones van 2 uur. Deze ontspanningsmassage wordt gegeven met warme olie in combinatie met hot stones. Voeten, rug en handen zullen eerst lekker worden voorverwarmd met hot stones,  dan met warme olie en vervolgens met warme stenen worden gemasseerd. Door de lange duur kunnen bepaalde delen naar wens extra aandacht krijgen. Massage kan ook uitsluitend met olie gegeven worden.

Het gebruik van hot stones is optioneel.

Reserveer nu voor 120 minuten

De Massage Ruimte

De massage wordt gegeven in een aparte kamer – lekker warm, fris en met een prachtig uitzicht over het centrum van Rotterdam. Op deze plek ga je echt herboren worden.

De massage kan gegeven worden in volledige stilte of met een lichte achtergrondmuziek. In de zomer bestaat de mogelijkheid een massage in de buitenlucht op het privé dakterras te geven.

Ik neem ruim de tijd voor de massage. Geen haast werk. Ik zorg ervoor dat je in alle rust de massage kan ontvangen. Na de behandeling kan je verder tot rust komen onder het genot van een drankje.

De massage kan eventueel aan huis gegeven worden wanneer de afstand beperkt is tot ongeveer 30 km vanaf het centrum van Rotterdam. Hiervoor zal een vergoeding voor de reistijd en de gereden kilometers worden gevraagd.


Massagebon cadeau gekregen?

normaal-MassagebonPuurGenieten-200px-2Je kan gebruik maken van de Nationale Massagebon om van deze massage te komen genieten.

Comments are closed