de Masseur

Het verhaal achter de masseur

mAAssage –  hoe kwam dit tot stand?

Na ruim 30 jaar in de hectiek van de ICT wereld te hebben gewerkt, kwam voor mij een moment van bezinning. Ik ben me toen persoonlijk en spiritueel gaan verdiepen in de wijze waarop lichaam en geest zich samen bewegen tot een eenheid.  Door trainingen en lessen te volgen op het gebied van meditatie, yoga en massages ben ik gaan ervaren dat lichaam en geest in balans kunnen komen door te zorgen voor een goede energiedoorstroming.

Masseur mAAssageOok ontdekte ik dat ik er plezier aan beleef om voor anderen hier iets in te kunnen betekenen. Dit resulteerde in het inrichten van een sfeervolle massagekamer met een prachtig uitzicht over de Maas en het centrum van Rotterdam. Ik geloof in de energie die de Maas rivier met zich mee draagt en hoe deze energie bij mij en jou een positief gevoel kan brengen. De link met de rivier is tevens de inspiratie voor de naam van mijn praktijk: mAAssage.

Het geven van massages  zorgt voor een goede energiedoorstroming. Ik geef mijn massages vanuit het hart en heb geleerd mijn gevoel te volgen zodat je volledig tot rust komt en als herboren de massagetafel verlaat.

Met mijn ontspanningsmassages wil ik bereiken dat de energie die in beweging komt jou een positieve ervaring geeft met een ontspannen en vooral prettig gevoel.

Ik heb bewust gekozen voor het masseren met als doel tot ontspanning te komen. Simpel vanwege het feit dat ontspanning en een balans tussen lichaam en geest in mijn optiek het beste medicijn is voor veel kwalen of frustraties.

Kom genieten van de massages met warme etherische oliën of  hot stones.

Namaste,

Stefan

Bel me terug voor een afspraak

Comments are closed